Wil je meehelpen?

De EGMO is een unieke kans voor getalenteerde meisjes uit heel Europa en daarbuiten om elkaar te ontmoeten en uit te dagen. De 9e editie, die van 15 tot en met 21 april 2020 in Egmond aan Zee plaats zal vinden, belooft voor alle betrokkenen een onvergetelijke ervaring te worden. Dit evenement zou niet plaats kunnen vinden zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers: tijdens EGMO2020 zullen meer dan honderd mensen meehelpen om er voor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat is er te doen?

  • Ieder team van vier deelneemsters zal tijdens de EGMO begeleid worden door een gids. Als gids trek je gedurende de hele EGMO met je team op. Zo haal je bijvoorbeeld je team op van het vliegveld, loop je met hen mee tijdens de openingsparade en ga je met hen mee op excursies. Daarnaast ben je hun aanspreekpunt voor allerlei praktische zaken.
  • De wedstrijdbegeleiders zorgen er voor dat de wedstrijd in goede banen loopt. Op donderdagavond, vrijdag en zaterdag houd je je als wedstrijdbegeleiders bezig met alle zaken rondom de wedstrijd. Het gaat hierbij om het klaarzetten van de wedstrijdzaal, het surveilleren bij de wedstrijd, en het scannen van het ingeleverde werk na afloop.
  • Daarnaast zijn er de hele week crewleden die in het hotel zowel voor als achter de schermen allerlei taken op zich nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwelkomen van alle buitenlandse gasten in het hotel en het meehelpen bij de excursies.

Wil jij de EGMO zelf van dichtbij meemaken en spreekt een van deze taken jou aan? Houd dan deze pagina in de gaten. Als je vragen hebt of alvast wilt aangeven dat je geïnteresseerd bent, dan kun je je aanmelden via deze pagina.